Nowości już są dostępne! Odkryj wiosenną kolekcję!

Kaj zdaj pomeni čas za telekoelantino in telefoniranje?

Kaj zdaj pomeni čas za telekoelantino in telefoniranje?

Zahvaljujoč tem tehnologijam lahko vsi zdravstveni delavci uporabljajo IKT za izmenjavo zadostnih podrobnosti za terapijo, diagnozo in utajo zdravstvenih težav, pa tudi ran, odprave in analize ter za nadaljevanje s smerjo izvajalcev zdravstvene oskrbe s ciljem izboljšanje zdravja ljudi in njihovih omrežij.

Družinski udeleženci ali prijatelji (iz različnih krajev) lahko sodelujejo v teh razpravah in prepoznajo izkušena priporočila za povečanje zdravstvenega in wellness znanja celotne družine. Priporočena edinstvena skrb zbira eno najnovejših razumevanja temeljne in znanstvene raziskovalne študije na to temo in odpira nova stališča v smeri sodobnih metod v individualiziranih in natančnih zdravilih, predvsem v korist ljudi, ki za kakršne koli vrste dejavnikov ima lahko težave pri dostopu do odlične kakovostne klinične pomoči.

Dr. Francesco amenta, dr. Gopi Battineni, rokopisi urednikov gostujoči, ki jih je treba predložiti prek spleta z registracijo in prijavo na to spletno mesto. Ko ste prijavljeni, kliknite na to povezavo, da pojdite na vrsto vnosa. Rokopise lahko pošljete do roka. Vsi vnosi, ki prenašajo predhodno preverjanje, so recenzirani. Sprejeti prispevki bodo nenehno objavljeni v reviji (tako hitro kot sprejeto) in bodo tudi med seboj navedeni na edinstvenem spletnem mestu izdaje.

Za pripravljene dokumente lahko naslov in kratek povzetek (približno 100 besed) pošljete uredniškemu uradu za objavo na tej spletni strani. Poslani rokopisi, ki jih dejansko ne smejo izdati prej, niti za revijo ne upoštevajo nekje drugje (razen dokumentov o sestanku). Vsi rokopisi so obsežno referenčni s postopkom z enim slepom medsebojnim pregledom.

Dokončni vodnik za ustvarjanje medicine prihodnosti, zdaj s PET-MR

Časopis za personalizirane zdravila je svetovni strokovni pregledni dostop do redne mesečne revije, ki ga je objavil MDPI. Pred oddajo rokopisa si oglejte smernice za pisateljeve spletne strani. Pristojbina za obdelavo članka (APC) za revijo v tem odprtem dobičku do revije je 2000 CHF (švicarski franki). Poslani papirji bi morali biti dobro oblikovani in tudi izkoristiti odlično angleščino.

Telefarmacija letos dopolni 20 let. Dve leti po tem, ko je postal način ohranjanja in tudi širjenje dostopnosti lekarn po podeželski Severni Dakoti, se inovatorji telefonske telefonije premikajo v čisti in sterilni intenzivirajoči se prostoru za shranjevanje v varnem zdravilu, zdravstvene posnetke in še veliko Vse, kar potrebujete več. Po besedah ​​Jessica Adams, Pharm, D, direktorica regulativnih zadev za Telefarm, zelo zgodnjega ponudnika storitev, ki ga je leta 2016 prešla od pilotske službe do sprejete tehnike v 25 državah.

Ker farmakologi, ponudniki storitev, ljudje, plačniki in regulatorji opredeljujejo prednosti, ki jih telehealth lahko prinese v trgovino z drogami, se bodo vsekakor še naprej razširile tehnološke rešitve. Najlažje telefoniranje omogoča farmakologu, da nadzira oddaljeno mesto za razpršitev s pomočjo HIPAA, ki je skladen z dvosmernimi zvočnimi inovacijami, ki ustrezajo HIPAA. Farmacevt na daljavo nadzira tehnike telefonske storitve, preverja recepte in svetuje strankam iz njihove lokacije gostiteljske lekarne.

Eden najnovejših dogodkov je uporaba daljinskega preverjanja za sterilizirano poslabšanje IV na Univerzi v Severni Karolini (UNC). Farmacevti so videli potencial za uravnoteženje delovne obremenitve v številnih trgovinah z drogami, ki so za pripravo čistih in https://forum.codeigniter.com/member.php?action=profile&uid=67179 sterilnih možnosti IV uporabljali priprave BD Pyxis IV, razpravljali so o Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, direktor farmacije in tudi izredni profesor za medicinsko izobraževanje na instituciji za droge UNC Eshelman v Chapel Hillu v Severni Karolini.

Kazalniki o tem, kako lekarne v skupnosti izboljšujejo dostop do pacientov, morate vedeti

Sistem Pyxis uporablja gravimetrično tehnologijo za tehtanje in preverjanje sestavljenih izdelkov, opisan Americe. Sistemske slike Postopek sestavljanja, za katerega na splošno skrbi strokovnjak, in ga pregleda regionalni farmacevt. Ker je farmacevt na kraju samem uporabljal slike, ki jih je ustvaril sistem, ni bilo očitnega razlikovanja med ocenjevanjem slik v naslednjem prostoru ali 25 milj stran.

„Ko smo naredili študijo, država ni imela pravil glede te vrste telefonske telefonije,” je zatrdila Amerike, „zato smo preizkus ustvarili z oddaljeno in oceno vseh sestavljenih steriliziranih predmetov.”Ko se je začela pandemija Covid-19,” smo dobili opustitev od [državnega] odbora za droge.”Naša naslednja pobuda je, da lahko dolgoročno redno uporabljamo telefonsko opremo za več delitve dela na spletnih mestih.

Če niste povezani z drogami, vam sprosti približno več časa z ljudmi.”Roger Rose, RPH, nadzornik storitev drog za bolnišnico Wickenburg Community Hospital, je leta 2019 odprl začetni telefon v Arizoni. Wickenburg je že dolgo imel satelitsko središče v mestu Kongres, ki je povezan s 16 miljami stran.

Vožnja do Wickenburga za izpolnitev receptov ni stalno uporaben za stranke. „Dvakrat na dan smo delali dostave v kongresni objekt, a tudi to res ni delovalo,” je zatrdila Rose. „Bolniki so morali po obisku klinike še vedno domov, nato pa se pozneje vrniti ali morda naslednji dan.