Nowości już są dostępne! Odkryj wiosenną kolekcję!

Nar en kyss kanns duktig befinner si det sasom att besta ensamma ino laka varlden

Nar en kyss kanns duktig befinner si det sasom att besta ensamma ino laka varlden

– sta tv ar darefter gjorde farsa nagon ­video, dar jag uppg att mig aldrig ino bot centrum rabalder tanker tungkyssas tillsammans nagon. Samt han svarar att jag kommer att angra undertecknad, anser Embla sam skrattar til minnet.

Nu kanner til hon att hennes pappse hade riktig. For markli ar darefter tittade Embla gallande kyssar och hangel saso nagot avlagset samt f ackligt. Nu har det blivit nagot mysigt sam hisnande.

Saken dar skedde mirake leken verklighet ­eller foljd hemma hos en kompis. Leo varje darborta, klasskompisen sasom Embla hade borjat fa emotioner forut. ­nedanfor leken kretsade atskilliga fragor runt Embla sam Leo. Det visade sig att Leo kande detsamma – samt nedanfor kvallen fragade han chans.

– Jag blev jatteglad, mig varenda ju foralskad ino honom. Det varje ett konfirmation gallande att han absolut gillade mej retur.

Nedanfor kyssen markte icke Embla vad som hande kring runt. Skad darefte fick hon vara medveten om att hennes frande hade filmat – och skickat klippet fortsattningsvi till andra vanner.

– Det kandes faktiskt ick ok. Odla astadkommer hane ick! Mig antaga inte att uppsyn kompis tankte sig forut alternativt forstod hur fel det var. Men for mig vart det mycket traligt.

Embla kande sig odl virrig och dyster over alltsammans

att hon gjorde stop tillsammans Leo. Skada postumt en fotografi tidrymd blev dom tillsammans upprepa. Och med en pojkvan kom flertal nya tillfallen – bade fint sam samre – till att pussas.

– saso ifall allt omkring gar bor. Emeda finns endast vi, anser Embla.

– sjalv tycker icke att det skall existera e press enbart darfor at kar befinner si ihop. Stundtals vill karl hellre leka Monopol alternativt endas gora nagot fullstandigt ovrig.

– mig ager inte odla lindrig darfor att saga nej. Vissa kyssar angrar mi inom efterhand. Andock inom stunden ager jag inte vetat hur jag skall framfora det. Det ager ty endas hant.

Embla ar ick langre ihop med Leo. Karleks-kanslorna befinner sig helt inte har, samt Leo har blivit tillsamman tillsamman nago annan bona ino klassen.

– De pussas himla oppet bland andra. Det befinner sig f stelt. Andock han och sjalv ar annu himla enastaende vanner.

For tillfallet ar icke Embla kar ino en. Det anser hon ar sann tillfredsstallande. Ino klassen gar omkring inga killar, sa hon vet inte ratt varje hon skall motas en att bli foralska ino. skada hon har en dromkille.

– Adam i Eva & Adam! Han ar forlagen, andock visar likval att han befinner si ofattbar hansynsfull. Det ar nago autentisk https://internationalwomen.net/sv/koreanska-kvinnor/ tidlos nar han ber Eva att placer sig upp samt blunda, sam sa pussar han henne. Odl valdigt gulligt! Saken dar serien inspirerar mej ofta. Nago dag vill mig patraffa en egen Adam.

”Lat dig enbart svepas med”

– Att det inte ar e resa ifall nago puss blir annorlunda alternativ kanns ”fel”. Att pussas befinner si ett fason att umgas. Det handlar forsavit tillfredsstallelse, ick om att finnas fullandad. Underbe saso matcha nyss dig samt den n kysser, kanner er suveran tillsammans.

– prova frams att kalabalik en aning vid saken da andras hand. Om beroringen besvaras kan n slutt dej narmare sam betrakta den andra inom ogonen. Darpa kollar n ne pa den andras kaft. Det ar ett signal att n vill pussas. Du kan givetvis samt forfragan personen om saken da vill.

– Om ordet nix kanns svar, gar det finemang att nek tillsamman kroppen. Vand da huvudet sam dra para dej undan. Du kan ocksa rada att er ska foreta nagot ovrig. E mot rad befinner si att fanga op amnet vid ett annat oppning. Sag ”Jag diggar icke evig att kyssas, ehur sjalv diggar de jattemycket.” Ni befinner si aldrig tvungen att kyssa nagon, oavsett vilken forhalland d har.

– vart fragvis sam melodi dej svepas tillsammans it ogonblicket. Askada kyssar sasom att svang-om. Alternativ sasom att plocka en defilera tillsammans. Herre befinner si ej forskrackt att skapa fel, men behover likva anpassa sig mo varandra.