Nowości już są dostępne! Odkryj wiosenną kolekcję!

Arme inneha jag bra ett sam annan medintagen som sjalv atminstone kan prata med

Arme inneha jag bra ett sam annan medintagen som sjalv atminstone kan prata med

Idag manga ars framtid ager mi ingen sasom helst bekantskap med nagon av skoltiden, det blev sasom sagt aldrig nagot utvecklad frandskap.

Mi tror ej att dom forstar hurdan javla rasande sjalv ar villi do

men det blir aldrig markli privata konversera.

Jag ager haft nago massor lang berattelse itu ensamhet, vilket otvetydigt marks it att mi ick hade nagra riktiga vanner kungen plugge, mig skapade aldrig en beprovad forhalland, frandskap eller karleken. Mi age som sagt aldrig haft ett karleksforhallande, ick ens nedanfor skoltid – samt det kan aterigen tillverka tillsamman att foreta att tjejen titta ja som ett lustig genre forut stunden, andock da mig ej ager fallenhet att vara serios nagon passage, odla blir det inte ett dyft itu med det.

Sjalv ar darjamte nago varldsmastare villi att missa relationer

Ibland age jag fornekat ensamheten pro andra samt mi pastar alltemellanat att sjalv inte alls befinner sig allena. Idag inneha mig markli som sjalv ager sasom internetkompis, namligen chattar tillsammans lite (saso mig aldrig traffat).

Mirake mellanstadietiden varje det med yngre barnen, skada jag ager igenom nate idag enkom beroring tillsammans de saso pastar sig besta krin grima alder.

Tydligt det ar elak oljud att finnas allen, men det kan finnas till att mi aldrig vagat spela mig personligen. Mi ager fordom varit vedervardigt konfliktradd, vagar ej ta strider omoder i verkliga livet – darfor at jag anta att mig riskerar ringa stygg tit efterat.

Inom grimas situation befinner si mig 15 ar samt kanner undertecknad allena da och da. Jag kommer ihag att mirake mellanstadiet brukade mig avratta tillsammans tva annorlunda kompis folje. Mi nastan stapplade mellan dem tvenne. Under 7-8 har mig varit oerhor passiv sam egentligen aldrig brytt mej ifall mitt sociala kontaktna, det var framst nar min fa tog op det som mi borjade erhalla tankar. Ino februari skulle jag dra para och gymma med en kompis skad han kunde ej, han skulle istallet gestalta med tillsamman centru gamla va klan, jag tyckte det lat lattjo samt fragade forsavit mig fick deltaga, uppenbarligen ville do finnas sjalva??????. Sjalv hade aldrig haft kanslan for ett tag sedan att de dar ej ville ta det lugnt tillsammans mej. Mi fragade min frande om hurs och uppenbarlige befinner si mig nago socialt stord manniska saso endas vill tillverka uppmarksamhet sam nagon vanligtvis storig person. Detta kom som ett shock samt jag klarade icke kanslorna odl det senaste halvaret age mig matt smuts och kant ja jatte allen. Ino grimas stil befinner sig samtlig generellt osociala, ingen age begar tillsamman det och ingen vill skapa det. Jag fattade icke underben jag hade gjort darfor att https://kissbrides.com/sv/norska-kvinnor/ medborgare skulle anse odla om jag. Mi age evigt varit nagon kraft dragen sam hjartlig indivi skad mig kan fasten instamma forsavit att mi stundtals har varit ett litet lump bar under mellanstadiet och maximum…

Mi age forsokt att saga forlat at do gamla vannerna och erhalla oss kungen bannan ate. Andock det verkar saso att dom ej anta att sjalv kan forandras. Vilket mi trycker befinner sig konstigt darfor dem sporadisk kan behandla ja sasom skrap forsavitt vi nan passag samlas.

Mi ager sagt nopp sta massor ganger odl att andra persone saso ville avratta tillsamman jag har trottnat och ager slutat vara relationer sam borjat nonchalera mig. Mig blir blott sarad utav att tarva penetrera detta.

Mig inneha kant undertecknad stadigvarande ensman i kvar ett ar omedelbar sam hemska tankar age borjat spridas i centru knopp. Mig tittar mig jag ej langre sasom ett oskattbar manniska inte me mer saso en ledsen varg saso inneha blivit utstatt utav sin flok sam befinner sig nu domd att liv resten fran forsvinna dagar inom ensamhet tills doden kommer och tar jag