Nowości już są dostępne! Odkryj wiosenną kolekcję!

Hur sa ar Tinder Gold och hur funkar det?

Hur sa ar Tinder Gold och hur funkar det?

Tinder har mycket flinkt blivit en massor inne dejtingtjanst. Kanske just for att det ar sa lattillgangligt och enkelt att borja. Forut att starta ett Tinder-konto kravs ett Facebook-konto, sedan valjer du nagra bilder och du ar igang.

Tillvagagangssattet ar enkelt och kanske lite ytligt. Du “swipear” (drar) de som dyker upp at hoger eller vanster. Hoger pa dem du gillar och vanster gallande dem som du vill skutt ovanfor. Ar det nagon som drar “dig” till hoger som du ocksa har dragit at hoger sa “matchar ni” och man har tillfalle att antrada chatta med varandra.

Enar allihopa anvandare anvander sig fran Facebook kan man nar man swipear andra se om man har gemensamma intressen (enkom gemensamma intressen visas) och gemensamma bekanta (Facebook-vanner). Fransett bilder kan man dessutom anteckna en kortare presentation ifall sig sjalv.

Motas personer som bor tatt dig

Den nog viktigaste aspekten i Tinder ar att den anvander sig av din position. Undantagen bilderna, presentationen och eventuella gemensamma vanner sa ser du dessutom hur langt bort personen befinner sig fran dig. Du kan valja hur stort kvarter du vill leta i, fran 1km upp till cirka 15km. Du valjer ocksa ifall du vill kika kvinnor eller hanar samt ett aldersspann.

Tinder Plus kontra manadsavgift

Ifall du betalar en manadsavgift (du koper i appen) far du lite fler funktioner an den vanliga gratisanvandaren; daribland inneha du moljligheten att “Superlikea” upp till 5 personer varje dag. Nar https://internationalwomen.net/sv/santo-domingo-kvinnor/ du superlikear far personen du superlikear en notifikation om att just du har likeat denna – ett satt att fa lite mer uppmarksamhet – eller ett desperat fason, lite avhangig kungen hur mottagaren uppfattar det! ?? Andra funktioner ar “Boost” som du kan hantera en gang per vecka. Nar du aktiverar din Boost sa hamnar du fore i kon forut de som swipear i 30 minuter. En tillfalle att synas lite extra. Med Tinder Plus kan du aven swipea kungen stallen som du i sjalva verket ej ar gallande, det kan vara bra om du till exempel amna ut och fard och vill sondera terrangen innan du garde. Du valjer da med en sokfunktion och karta varenda nagonstans du vill lata paskina besta. En annan funktion som du ej inneha utan Plus ar att du kan angra den senaste swipen (Rewind); kanske swipeade du en aning forut fort eller gjorde misstag? Ingen fara, skutt tillbaka och gor precis! Du slipper aven eventuella annonser i appen!

Andra funktioner som du far med Tinder Plus ar att du kan kamouflera avstandet och gomma din alder – vi vet dock ej sant varfor man skulle onska bega det – det kan absolut verka en aning konstigt och kanske drar sig nagon oronen at sig. Du kan ocksa kora vilka som kan kika dig – du kan selektera att din profil blott visas forut anvandare som du personligen inneha gillat. Det innebar dock att du far swipea betydligt mer och kommer sannolikt medfora farre matchningar.

Tinder Gold ar nasta niva pa Tinder. Allihopa lander inneha inte denna funktion an. Allihopa funktioner som Tinder Plus inneha men en till funktion som ar ganska ovanlig som kallas “See Who Likes You”. Du kan se all som inneha gillat dig innan du swipear! Visst ar det ganska kul – men kanske inte en nodvandighet? En annan faktum som ingar i Tinder Gold ar “Top Picks”. Tinder valjer med bistand sin algoritm ut 10 stycken “top picks” varje dag. Profiler som de antagande du skulle tankas amna matchas med.

Ytlig dejting eller lajbans tidsfordriv?

Visst kan Tinder arbeta grymt ytlig, men det ar mycket jambordig ytligt ute gallande krogen. Nar du bra har matchat med nagon inneha ni gallande att chatta och teori uppfatta varandra battre. Det ar enkom text och gif-animationer (via Giphy) som ar mojligt att avsanda – inga bilder. Hur sa man vill fa ut fran forsvinna matchningar ar hogst individuellt; nog vill du enbart ha nagon att chatta med? Nog behover du enkom en sma ego-boost och vill bevara gallande matchningar, kanske soker du den sanna karleken?

Instagram-koppling till Tinder – amna jag bega det?

Vanligtvis tycker sjalv inte det, men det beror kungen hur din Instagramprofil ser ut. Tycker du att dina Instagram-foton ger en bra bild fran vem du ar och visar dina intressen och har fina bilder? Kor pa! Men tank pa att ej ha bilder som avslojar exakt vem du ar eller vad du bor!

Spotify-koppling till Tinder?

En gemensam musiksmak kan absolut vara en isbrytare! Presentera dina favoritlatar och jamfor med andra. Vi tycker inte det ar nagot negativt med att associera ihop Spotify med Tinder (savida du ej inneha hejdlost udda favoritlatar som kan handla avskrackande).

Hur anser jag upp Tinder?

Att avsluta Tinder Plus eller Tinder Gold ar nagotsanar enkelt, men forfarandet ar skiljer sig at lite mellan Android och Apple. Sa arme gor du:

Fardigstalla Tinder pa iPhone/iPad

  1. Skrida till Installningar
  2. Valj iTunes och Appstore
  3. Klicka kungen Apple ID
  4. Klicka pa presentera Apple ID
  5. Klicka pa Prenumerationer
  6. Klicka kungen Tinder kungen listan som visas
  7. Klicka kungen “avsluta prenumeration”

Fardigstalla Tinder kungen Android

  1. Ga till installningar
  2. Klicka pa “Tinder prenumeration”
  3. Klicka pa “Avsluta”