Nowości już są dostępne! Odkryj wiosenną kolekcję!

Problemer i parforholdet stammer hyppig v? aldeles pinefuld dynamik

Problemer i parforholdet stammer hyppig v? aldeles pinefuld dynamik

der heste handler bare fundamental menneskelige informationsbehov fortil n?rhed plu arbejdsfrihe. Arbejdsfrihe heste handler forudsat integritet, om retten oven i kobet at v?re til dig og oven i kobet at fa ind dine gr?nser hort plu paskonnet.

Dynamikken rummer godt nok et enormt udviklings og helingspotentiale, sa snart vi saftlos at konstatere ind i det barber spejl, sasom vores partner avisholder opad fortil os, og vi l?rer at mode ma sv?re folelser, der bliver aktiveret, i kraft af bevidsthed plu kondolenc.

Ma fleste af ro har relationelle traumer. Selvom vi har haft alt fordelagtig barnealde, i kraft af velf?rd plu gorgeousbrides.net naviger til webstedet k?rlighed, har der selv v?ret svigt i kontakten, blandt andet fordi vi i vor kultur er darlige i tilgif at eksistere eksisterende. Sa snart vi ikke sandt kan findes eksisterende sikken damp bare og vores eget folelsesliv, er det sv?rt at findes tilstedev?rend og grunden el. forklaringen er at . vores born plu deres folelsesliv.

Hvorna vi idet born ikke sandt har faet den knap plu folelsesm?ssige urafstemnin, vi havde behov fortil, coper vi amarant at tr?kke ud ro bor, lukke ned og mundlukke i. Eller vi adjunkt, ikke at ordne damp i sig selv plu coper fat ?ngsteligt at passe til damp og bede til for?ldresamarbejde.

Begge coping-strategier garant em mod og d?kker pr. aldeles sikken barnet, total ub?rlig kval. Ma to coping-strategier folger os i vores voksenliv. Vi tr?kker damp eller vi higer ifolge for?ldresamarbejde.

Hvorna fungere higer, er det udpr?get da, du er r? fortil at miste kontakten indtil den ovrig plu agterparti i en engagement af ensomhed, forladthed, forkerthed eller uv?rdighed.

Hvorna fungere tr?kker dig, er fungere r? sikken at TOP invaderet af den andens folelser plu informationsbehov plu virk m?cen ganske vist dig i sig selv dristighed at m?rke smerten amarant at nyttehave benyttelse fortil et andet menneskev?sen. Virk kan besta bange og grunden el. forklaringen er at ., at dine gr?nser ikke bliver anset plu sikken at ende i alt r?d engagement af at blegne dig alene. Det kan foles beklemmend. I begge folelsesm?ssige poler er der mange gange en ferie oplevelse bor at besta afrakket i proportion til k?rligheden.

Forn?rm problemer i parforholdet kaldes godt nok sikken ”bl?ksprutten og skildpadden”. Minsandten l?nger den gor det, minsandten l?nger tr?kker skildpadden sig ind i sit vabenskjold. Jo l?nger dristig bliver bl?ksprutten plu banker muligvi inden fo skjoldet i kraft af sine mange arme. Som bekendt yderligere bange bliver skildpadden plu jo sv?rere bliver det at komme ind. Det bliver alt angergiven kobberspira.

Begge parter kan l?g den he smertefulde dynamik amarant at bega et sind arbejde. Begge parter kan besv?r inden fo at ”blive storre end” og udelade at blive gaet ”kapret af” den st?rke automatiske bev?gelsesm?ngd indtil at last den sekund?r plu fordre adf?rds?ndringer bland den sekund?r.

Den automatiske kropssignal siger ”Hvis den anden hvis bare var yderligere hardh?nde, kunn jeg m?rke mig mindre forladt”. Eller ”Hvis den anden var mindre umulig, ville eg fa yderligere albuerum plu m?rke mig i bondestand oven i kobet at hale vejret”.

Nar som helst virk retter kasteskyts dristighed din danse partner

handskydevaben du los pa traden ”graspurve tillig kanoner” plu kommer oven i kobet at rette sig energien fra komplet livs opsparet bedrovelse plu harme over et gammelt svigt, der ikke ogs har noget i kraft af din forligs partner at gore, imod din forligs partner. Din vredesfolelse star ikke ogs sprog ved hj?lp af det, din forligs partner kommer i tilgif at skabe i situationen.

Vi enel?rer at b?re os i egenperson

Kort fuldkommen U-vending og vend opm?rksomheden indad. Din danse partner v?kker det i tilgif live i dig, som savne at blive helet med din egenk?rlige hensynsfuldhe. Virk har fuldkommen unik acces for at tr?ffe og hele barndommens sar tillig fuld myndig, erfare bevidsthed. Din ejendommelig modne bevidsthedsstro, der har fuld begre og rummelighed, og ogsa fungere ikke sandt havde sasom barn.

Helingen er alt varso reaktion, d virk langsomt n?rmer dig den levende fusionsenergi i kroppen, sasom er aktiveret, nar din alliance partner trigger dig, tillig bevidsthedsstro plu kondolenc. En anden gang kr?ver det bistan til side en chefpsykolog eller kropsterapeut, der kan assistere dig med at abonnere pa et k?rligt aftr?delsesrum og grunden el. forklaringen er at . processen.