Nowości już są dostępne! Odkryj wiosenną kolekcję!

Du behover inte visa upp dina kulturella kunskaper

Du behover inte visa upp dina kulturella kunskaper

Undvik stereotyper

De flesta hanar antar att asiatiska kvinnor ar naturligt blyga och undergivna, vilket ar en stor missuppfattning. Test inte att stereotypisera nagon utan att uppleva dem forst. Samtala och lar uppleva dem pa synonym metod som du skulle gora med all andra karleksintressen, oavsett deras etnicitet.

Du nog vet kopiost om asiatisk kultur. Men ifall du tror att du kommer att atnjuta applader om du trycker upp din erfarenhet i ansiktet kungen dem, har du misstag. Det har funnits manga fall dar hanar har agnat alltsammans dejten at att pladdra ifall sin kultur. Detta kommer garanterat att irritera din dejt mest eftersom det inte ar en norm att lite dem att kanna sig avskilda och egendomlig pa grund av sin etnicitet. Saledes skulle det mildra ifall du undviker sadana dialog. Prata istallet med dem ifall era gemensamma intressen och passioner som ni brukar producera.

Varenda hederlig och rolig

Forsok inte att ha en forvriden personlighet pa internet pro att imponera pa nagon. Detta ar sarskilt betydelsefullt om du ar ute efter langsiktiga ataganden. Varje bara den riktiga du och forsok att ha roliga och lyfta konversationer forut att utvinna isen. Splittra aven med dig av dina personliga uppgifter och din bakgrund, men inte for jatte-. Du maste vara medveten om varenda gransen gar.

Forsok att kringga att beromma deras ogon

Du tvungen besta avsiktlig ifall att de flesta asiater inneha sma, enformiga ogon. Detta har skapat avsevart onodigt hat, mobbning och rasistiska fordomar kontra dem i det forflutna. Dessutom har flera asiatiska kvinnor sjalva vittnat om att de ej uppskattar nar utlanningar ger komplimanger till deras ogon. Enkelt uttryckt befinner sig ogonen i en grazon, och du bor undfly amnet ifall du inte ar asiat. Istallet kan du tillagga andra don som deras barr, lappar, personlighet och sa framat.

Anse inte deras accent.

Varje ej frapperad och ge ej komplimanger till din partners mal eller nar han eller hon talar engelska. Det ar vanligtvis nedsattande och skulle ej beaktas samt ifall dina avsikter varenda goda. Detta ar samt en fack som har anvants kontra asiater forut att mobba dem. Det ar namligen en sensibel fraga och bor ej tas lattvindigt.

Vilken ar den basta asiatiska dejtingsajten?

Du kan skrida vilse i svarmen fran asiatiska dejtingsidor och appar. Men efter jatte- vidstrackt forskning kan vi konstatera att Tinder pro narvarande ar en fran de basta online dejtingsidor. Den inneha mer an 57 miljoner brukare globalt. Fran dem ser cirka 95 % till att ses sina matchningar anlete kontra fejs inom enbart en vecka. Ifall du ar mellan 18 och 30 ar och letar efter nagot avslappnat ar Tinder avgjort riktig pro dig. Utover detta har otaliga manniskor aven hittat sina sjalsfrander har.Du kan ga vilse i svarmen av asiatiska dejtingsidor och appar. Men efter ofta vida forskning kan vi konstatera att Tinder for narvarande ar en fran de basta dejtingsidorna pa natet.

Dartill finns det en app pro Tinder. Du kan ladda ner den till din Android eller iPhone och inregistrera dig med ditt Facebook-konto eller telefonnummer. Darpa plikt du komplettera din profilbild och dina personuppgifter. Darutover kan du stalla in din onskade alders- och platsgrans. Efter detta kan du inleda swipa.

Du kan anvanda Tinder helt gratis. Gratisversionen tacker all principiell funktioner som swiping och textning. Du kan dock lasa upp nya och dramatisk funktioner i genom premiumversionerna.

Tinder Plus

Denna grad ger dig obegransad swiping, opportunitet att byta din lage med Passport, extra boost, fler Super likes https://kissbrides.com/sv/etiopiska-kvinnor/ och Rewinds per manad. Du kan ocksa begransa vilken information som folk ser om dig, till foredome din alder och ditt avstand, och utrona appen utan att bli avbruten fran reklam.